Konsertåret 2016

Konsertåret 2016 startet som vanlig med promenadekonsert i Ibsenhusets storstue etterfulgt av Suoni i kirken, Suoni på by’n, Sensommerkonsert og Suoni på scenen og til slutt Suonis jul.

Promenadekonserten dette året var stor suksess, med full sal og 800 tilhørere Gøy å spille.

Kirkekonserten var et spennende arrangement med 2 gode solister i Frøydis Grorud på Sax og fløyte og Anne Gravir Klykken med sin vakre sang. Koret var som tidligere Skien Mannsang og Canto Libre. Sammen med et veltrimmet orkester ble dette en stor suksess, med ca 400 tilhørere.

Suoni på by’n gir stadig større publikum. En populær konsert på Handelstorget i Skien. Denne gangen hadde det kommet ca 300 tilhørere. Som vanlig startet korpset på “toppen” av by’n, og spile seg nedover via Arkaden som i år også fikk et besøk. Paraden sluttet på Handelstorget hvor vi hadde en 1 times konsert.

Sensommerkonserten i Brekkeparken er alltid et spennende arrangement – spesielt værmessig. Her har vi spilt i øsende regnvær og i fantastisk flott sensommerkveld. Vi var glade for at vi fikk en flott kveld i måneskinn og 700 tilhørere. 

Suoni på scenen dette året var viet til storband og hadde fått tittelen “In The Mood”. Her var det satt opp musikk fra 30 tallet og frem til 80-90 tallet. Fikk vi fullt hus i Ibsenhuset begge dager denne gang også? Det var helt fullt og stor stemning. Spesielt denne gang ble en av solsistene syke, så her var det bare å snu seg rundt å prøve å få standin for Nina Gromstad. To erstattere entret scenen – Hilde Norland Gundersen på fredag og Maria Torvund på lørdag. Stor suksess begge dager. 

Suonis jul i storsalen på Ibsenhuset er et populært arrangement.  Her blir også salen 800 tilhørere hver gang. Denne lørdags formiddag ble det mer enn fullt, og over 70 tilhørere måtte ta til takke med trappen. Bare hyggelig for oss

 

 

Her er konsertprogrammene: